Culture talks

Gledajte snimke predavanja sa CIC 2021

Gledajte snimke predavanja sa CIC 2021

Propustili ste Culture Impact Conference 2021 ili želite ponovo da čujete omiljeno predavanje ili panel diskusiju?

U ponudi je opcija prema kojoj možete da platite kako bi čuli sledeća predavanja i panel diskusije:

1. “Povratak na autentičnost” - Momir Đekić, General Manager, Symphony

Saznajte šta čeka IT svet i brilijantno viđenje toga šta znači povratak na autentičnost. Ovo je jedno od najbolje ocenjenih predavanja sa ovogodišnjeg programa Culture Impact-a.

2. “The State of the European Workplace: Implications for Leaders and Companies” - Eidin Madjidpour, Business Solutions Consultant, Gallup

Saznajte najsvežije Gallup-ove nalaze istraživanja stanja u kompanijama u Evropi. Ejdinovo sjajno predavanje je bogato smernicama za lidere i HR.

3. “Culture committee - naš način da uključimo sve u staranje za kompanijsku kulturu” - Maja Nedučić, Partner i CPO u Vega IT Sourcing

Naučite kako da formirate svoj culture committee, zašto je to dobro za vašu kompanijsku kulturu i kako bi mogao da izgleda vaš rad. Maja je prenela dragocena iskustva uspešnog tima čiji je deo.

4. “Šta donosi budućnost: opisi posla na horizontu” - panel diskusija, Maja Lončar (Paleta Znanj, SLO), Nejc Jaka Sekula (Novartis), Marko Simić (Zuhlke Engineering), moderator - Bogdan Doroslovac (Zuhlke Engineering)

Upoznajte se sa trendovima na tržištu rada o kojima se malo govori. Saznajte koje su to nove role u organizacijama zadužene za razvoj kultura koje prosperiraju i šta nam one donose od onih koji i sami imaju nesvakidašnje role! Izuzetno zanimljiv panel!

5. “Diversity is a fact, inclusion is a choice” - Nejc Jaka Sekula, Head of Diversity & Inclusion u Novartis Technical Operations I Global Quality and Global LGBTQI Equity Lead

Kako se baviti temom diveziteta i inkluzije u kompaniji i zašto je to nešto što je važan faktor uspeha, možete da čujete od izvrsnog predavača sa mnogo iskustva iz prakse. Nejc vam nudi ne samo znanje, nego i izvanrednu inspiraciju!

6. “Kako preživeti robing” - Jovana Bakula Jugović, Digital Media Specialist, Agilent

Šta znači toksična kultura, kako i zašto ostajemo u njoj i gde leži ključ oslobađanja, možete čuti u inspirativnom predavanju koje je podelila Jovana. Njeno lično iskustvo i put oslobađanja od “robinga” su nešto što morate čuti.

7. “Šta offboarding iskustvo zaposlenih govori o našoj kulturi” - panel diskusija, Ivana Mihajlović (Adria Media), Hana Škero Kosić (Erste bank), Nikola Mijailović (Joberty); moderator - Milica Jović (Heartcount)

Gde grešimo kada zaposleni odluče da napuste našu kompaniju i na koji način možemo da unapredimo iskustvo odlaska, saznajte od sjajnih panelista koji su podelili i svoje lične priče. Ovaj panel osvetljava značajnu vezu između iskustva napuštanja poslodavca, kompanijske kulture i brenda poslodavca, i kao takav predstavlja nešto što obavezno treba da gleda menadžment i HR.

Informišite se o ponudi i zatražite pristup predavanjima i panel diskusijama na office@culturemanagement.rs